B&O Beovision MX4000 CRT

Jullie gamerooms, collecties en aanwinsten.
Post Reply
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Tue May 27, 2014 11:43

Heb een beolink 1000 ab op de kop getikt. Krijg hem alleen niet op AV gezet. Hoor wel geluid van de PCengine maar voor de rest sneeuw. Heb wel gezien dat de av in het menu aangezet kan worden.
Iemand enig idee wat waarop moet staan zodat ik kan gamen eindelijk?
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
Anunaki
Active Level:
Active Level:
Posts: 1148
Joined: Sat Nov 03, 2012 16:04
Location: Spijkenisse

Post by Anunaki » Tue May 27, 2014 12:20

V tape uit mn hoofd

en je kan de in het menu aangeven wat dit kanaal doet
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Tue May 27, 2014 12:51

Thanks, maar het was al gelukt, moest beiden op decoder zetten. He 2 mx4002 toestellen en kwam er zojuist achter dat de ene alleen 50Hz ondersteund. Staat ook op de sticker achterop alleen 50Hz, op de andere staat 50-60Hz.
Misschien iets voor toekomstige bezitters om in de gaten te houden. Mijn pce doet het alleen op de ene met 60Hz.
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Mon Aug 11, 2014 21:10

Gone, 50hz model nmb
Last edited by Ratson on Mon Aug 18, 2014 12:34, edited 1 time in total.
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
d
Active Level:
Active Level:
Posts: 1362
Joined: Thu Aug 03, 2006 11:55
Location: Almere psn=danielplatinom
Contact:

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by d » Tue Aug 12, 2014 11:07

Ratson wrote:Als iemand mij 50Hz only mx4000 wilt hebben, is hij gratis af te halen ZONDER afstandsbediening.

Thanks vor de tip. What were they thinking? 50hz only, pfffff.
User avatar
Oldschool
Active Level:
Active Level:
Posts: 279
Joined: Sun Nov 30, 2008 22:19
Location: Limburg

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Oldschool » Sat Aug 16, 2014 15:01

sinds vandaag een MX8000 aangeschaft, mooi apparaat.

alleen even een vraagje: voorkant tussen de sierlijst bovenaan en de glasplaat zit een ruimte, is dit normaal?

Image
User avatar
Milspex
Active Level:
Active Level:
Posts: 661
Joined: Tue Aug 27, 2013 21:40
Location: Eindhoven
Contact:

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Milspex » Mon Aug 18, 2014 08:44

Nope, ze hebben de glasplaat een keer verwijderd en niet fatsoenlijk terug gezet.
User avatar
Oldschool
Active Level:
Active Level:
Posts: 279
Joined: Sun Nov 30, 2008 22:19
Location: Limburg

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Oldschool » Tue Aug 19, 2014 22:31

Zo te zien zit de sierlijst wel goed aangesloten op het bovenstuk. blijft raar
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Mon Sep 15, 2014 20:47

Ratson wrote:Thanks, maar het was al gelukt, moest beiden op decoder zetten. He 2 mx4002 toestellen en kwam er zojuist achter dat de ene alleen 50Hz ondersteund. Staat ook op de sticker achterop alleen 50Hz, op de andere staat 50-60Hz.
Misschien iets voor toekomstige bezitters om in de gaten te houden. Mijn pce doet het alleen op de ene met 60Hz.


Morgen een MX4000 ophalen (40 euro!) :mrgreen: - ga ik even checken op de achterkant!
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Mon Sep 15, 2014 23:10

waiwainl wrote:
Ratson wrote:Thanks, maar het was al gelukt, moest beiden op decoder zetten. He 2 mx4002 toestellen en kwam er zojuist achter dat de ene alleen 50Hz ondersteund. Staat ook op de sticker achterop alleen 50Hz, op de andere staat 50-60Hz.
Misschien iets voor toekomstige bezitters om in de gaten te houden. Mijn pce doet het alleen op de ene met 60Hz.


Morgen een MX4000 ophalen (40 euro!) :mrgreen: - ga ik even checken op de achterkant!


Is dat met afstandsbediening?
Zo ja en het is die ab zonder display, dan kun je toch in het service menu komen:
Menu-101-play
Dit moet je wel redelijk snel doen anders werkt het niet.
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Wed Sep 24, 2014 17:04

Heb hem nu, staat 50hz op.
Het is met display ab, maar kom niet in het service menu - toch te trage vingers?
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Wed Sep 24, 2014 19:14

Menu 1 0 1 go to, als het goed is.
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
Ratson
Active Level:
Active Level:
Posts: 1585
Joined: Sun Jan 18, 2009 14:48
Location: Dordrecht

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Ratson » Wed Sep 24, 2014 19:15

Double post, my bad.
Neo-Geo.com: MAN THE FUCK UP!
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Wed Sep 24, 2014 21:08

Ratson wrote:Menu 1 0 1 go to, als het goed is.


Vanavond even proberen :mrgreen:
User avatar
NeTaXe
Active Level:
Active Level:
Posts: 255
Joined: Tue Sep 27, 2005 19:56
Location: Hillegom

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by NeTaXe » Thu Sep 25, 2014 06:09

Het is: Menu 1 1 Go
The Future Is Now...
User avatar
R2-2D
Active Level:
Active Level:
Posts: 777
Joined: Sat Nov 26, 2005 23:59
Location: Enschede

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by R2-2D » Thu Sep 25, 2014 14:30

Het kan ook menu 0 0 go zijn.
Als je revisie 2.0 of lager hebt kan je alleen in het service menu via een switch die je kan inbouwen in je tv.
User avatar
R2-2D
Active Level:
Active Level:
Posts: 777
Joined: Sat Nov 26, 2005 23:59
Location: Enschede

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by R2-2D » Thu Sep 25, 2014 14:31

50hz is geen 60hz , dus geen ntsc games in kleur.
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Thu Sep 25, 2014 22:29

R2-2D wrote:Het kan ook menu 0 0 go zijn.
Als je revisie 2.0 of lager hebt kan je alleen in het service menu via een switch die je kan inbouwen in je tv.


Hm, hij is wel uit 1989 zie ik - ik zal menu 0 0 go ook proberen. menu 1 1 werkt niet.
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Thu Sep 25, 2014 23:00

Vanuit TV ( niet V.Tape)

Menu 0 0 go - geeft 'software 1.1'
Menu 1 1 go doet niets
Menu 1 0 1 go doet ook niets

Looks like the service menu in the back..
User avatar
dexx
Active Level:
Active Level:
Posts: 646
Joined: Thu Aug 06, 2009 15:21
Location: NL, Veenendaal

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by dexx » Sat Sep 05, 2015 12:32

er zijn zoveel modellen in de omloop :)

bij de MX 4002 moet je opletten of er 1 of 2 scart connectors opzitten.
met 1 scart connector heb je of alleen PAL of je hebt het model waar je wel NTSC op hebt zitten, als je er 1 hebt waar 2 scart connectors op hebt zitten, dan zit je dus goed..

ik heb zelf een MX 3500 die het sinds kort begeven heeft, komt niet meer uit standby, dus heb tijdelijk m'n pvm crt maar weer in gebruik ;)
User avatar
Milspex
Active Level:
Active Level:
Posts: 661
Joined: Tue Aug 27, 2013 21:40
Location: Eindhoven
Contact:

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by Milspex » Sun Sep 06, 2015 13:42

Ik heb 2 mx7000 modellen en maar 1 afstandsbediening die zojuist kapot is gegaan ...
User avatar
dexx
Active Level:
Active Level:
Posts: 646
Joined: Thu Aug 06, 2009 15:21
Location: NL, Veenendaal

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by dexx » Sun Sep 06, 2015 13:51

Milspex wrote:Ik heb 2 mx7000 modellen en maar 1 afstandsbediening die zojuist kapot is gegaan ...


lullig, wil je dat ik een keertje naar kijk??
User avatar
sjorspion
Active Level:
Active Level:
Posts: 327
Joined: Wed Oct 12, 2011 14:11
Location: Gelderland

Re: B&O Beovision MX4000 CRT

Post by sjorspion » Sun Sep 06, 2015 17:14

Heb bij mijn MX7000 ook lopen kutten met dat service menu.
Achterkant eraf gehaald. Jumpertjes opgezocht..en een kleine knopje erop gezet. Die bovenop aan achterkant nu op de tv zit.
"SSSSSSEEEEEEEGAAAAA...."
User avatar
waiwainl
Active Level:
Active Level:
Posts: 1911
Joined: Mon Sep 23, 2013 21:04
Location: Randstad

B&O Beovision MX4000 CRT

Post by waiwainl » Sun Sep 06, 2015 18:05

Dat moet ik ook nog een keer doen.
Moet je dat solderen?
User avatar
sjorspion
Active Level:
Active Level:
Posts: 327
Joined: Wed Oct 12, 2011 14:11
Location: Gelderland

Post by sjorspion » Sun Sep 06, 2015 18:22

Kan, maar het zijn 2 pinnetjes. Dus ik had nog een kleinn molex connectortje die erop paste, daar dan draadjes en een knopje erop.

Verstuurd vanaf mijn HTC Desire X met Tapatalk
"SSSSSSEEEEEEEGAAAAA...."
Post Reply